streamup
Ιντερνετικό ραδιόφωνο από €2,95

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΕΕΤΤ: Διακοπή λειτουργίας δύο παράνομων ραδιοφωνικών σταθμών στην Ξάνθη

Σύλληψη για λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού
« ΕΕΤΤ: Διακοπή λειτουργίας δύο παράνομων ραδιοφωνικών σταθμών στην Ξάνθη »
Επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διακοπή δύο παράνομων ραδιοφωνικών σταθμών πραγματοποίησε στα τέλη Νοεμβρίου 2011 η ΕΕΤΤ μετά της με τις αρμόδιες Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές, στο Νομό Ξάνθης.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η Ασφάλεια Ξάνθης, με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ και παρουσία δικαστικού λειτουργού, διέκοψε τη λειτουργία και κατέσχεσε τον....
εξοπλισμό εκπομπής σε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς που εξέπεμπαν από το κέντρο εκπομπής Παναγία Ξάνθης και για τους οποίους είχαν ήδη εκδοθεί Αποφάσεις διακοπής λειτουργίας από το ΕΣΡ.
Πρόκειται για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς με διακριτικούς τίτλους Ράδιο Κανάλι φαντασία (Dream FM) , που εξέπεμπε στη συχνότητα 99,3ΜΗz και Dee Jay στους 90,6ΜΗz.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτε πληροφορίες μας ο Dee Jay συνεχίζει να εκπέμπει στους 91 μεγάκυκλους. Υπενθυμίζουμε ότι ο Dee Jay είχε καταθέσει και αίτηση αναστολής κατά της σχετικής Απόφασης του ΕΣΡ που όμως απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Οι επιχειρήσεις αυτές εντάσσονται στην αρμοδιότητα της ΕΕΤΤ για εποπτεία, έλεγχο και βέλτιστη διαχείριση του φάσματος ραδιοσυχνοτήτων, ενός σπάνιου εθνικού πόρου, με καθοριστική, όμως, σημασία για την παροχή σύγχρονων και ασφαλών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου