streamup
Ιντερνετικό ραδιόφωνο από €2,95

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Κλείνουν την "Φωνή της Ελλάδος"


Με “εντολή” Υπ. Οικονομικών ξηλώνονται για... παλιοσίδερα οι ραδιοφωνικές κεραίες βραχέων της «Φωνής της Ελλάδας», της συντροφιάς των ναυτικών και της ομογένειας !!!

Χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις των βραχέων της ΕΡΤ στην Αυλίδα, εμφανίστηκε εκπρόσωπος εταιρείας που εμπορεύεται μέταλλα, ο οποίος φωτογράφισε τους ιστούς των κεραιοσυστημάτων των βραχέων. Σε ερώτηση εργαζομένων της ΕΡΤ που βρίσκονταν εκεί, απάντησε ότι η εταιρεία του είναι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για να δώσει προσφορά για την αποξήλωση των 39 ιστών των κεραιοσυστημάτων, την απομάκρυνσή τους από το χώρο και την αγορά των μετάλλων ως σκραπ, μετά την καταστροφή των μεταλλικών κατασκευών !!!

Στην Αυλίδα, σε μια έκταση 1160 στρεμμάτων, είναι εγκατεστημένοι 39 μεταλλικοί ιστοί, ύψους από 30 έως 100 μέτρα ο καθένας, στους οποίους είναι τοποθετημένα τα κεραιοσυστήματα των βραχέων που στέλνουν τη «Φωνή της Ελλάδας», την ΕΡΑ5, σε κάθε γωνιά της υφηλίου, σε όλες τις ηπείρους και ωκεανούς.
Το ίδιο συμβαίνει και στην Θεσσαλονίκη στην Περαία !!!
Φωτο απο τον πομπο βραχεων φορτωνεται για σκραπ !!!
Αποξήλωση γεννήτριας...


Ο κεραιοπυργος... όλος από σίδερο!
οι μονώσεις των πολύτιμων χάλκινων καλωδίων...
  σπασμένοι μονωτηρες πορσελάνης, σπανιοτατοι κ άριστης απόδοσης!
  πανάκριβα μηχανήματα για σίδερα

Τα βραχέα άρχισαν να λειτουργούν το 1938 και έστελναν τη φωνή της πατρίδας στο Αλβανικό μέτωπο. Οι μόνοι που τόλμησαν να τα κλείσουν ήταν οι ναζί, στη διάρκεια της κατοχής της χώρας μας. Μετά την απελευθέρωση δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να συνδέουν την πατρίδα με τους ναυτικούς μας και την ομογένεια.
Η «Φωνή της Ελλάδας» μεταφέρει σε κάθε άκρη της γης την ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμό και την παράδοση από την Ελλάδα, με προγράμματα σε 12 γλώσσες.

Αυτή τη φωνή της πατρίδας θέλουν οι «κυβερνήτες» μας να ξεριζώσουν και ν' αποκόψουν από τους ναυτικούς μας και ολόκληρο τον κόσμο, αποτιμώντας την ως... παλιοσίδερα.
Και μετά να ξεπουλήσουν έναντι πινακίου φακής το ισοπεδωμένο οικόπεδο, αφού έχουν εξαφανίσει την ιστορία της πατρίδας μας, που είναι γραμμένη σε κάθε σπιθαμή του...

Για όλους εμάς τους "εραστές των ερτζιανών" κ του DX... που έχουμε ξενυχτήσει άπειρα βράδυα με τ' ακουστικά στ' αυτιά προσπαθώντας ν' ακούσουμε όσο το δυνατόν πιό καθαρά κάποιον ραδιοσταθμό στην άλλη άκρη της γης, αλλά κ όλους του ναυτικούς μας κ τους απόδημους Έλληνες, είναι ΑΠΕΡΑΝΤΗ Η ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΒΡΑΧΕΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ !!!

Λόγω της σοβαρότητας της είδησης κι επειδή προσπάθησαν να την υλοποιήσουν εν κρυπτό, παρακαλώ όλους τους φίλους μου κ του ραδιοφώνου να την κοινοποιήσετε -με όποιον τρόπο μπορείτε- σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους, σελίδες κλπ!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου